Om KoGaMas regler och säkerhet

Hej KoGaMa-spelare!

Tack för att ni är en del av KoGaMa-världen. Den hade varit tråkigare utan er!
Vi är här för att ha kul, spela och skapa en community tillsammans. De flesta sköter sig, men på internet finns det alltid några få personer som uppför sig illa och vill förstöra för andra.
Vi i KoGaMa-teamet arbetar ständigt för att se till att ingen kan störa din positiva spelupplevelse.
Vi vidtar åtgärder mot spelare som uppför sig illa. Grovt språk, respektlöshet mot andra spelare och spel med olämpliga föremål är exempel på beteenden som inte är tillåtna.
Det är viktigt att du är medveten om hur vi skyddar dig, så läs igenom KoGaMas budord som vi har listat för att skydda dig.

Följande beteenden är INTE tillåtna:
• Köpa eller sälja olämpliga eller olagliga föremål via butiken i spelet.
• Olämpligt eller olagligt spelande.
• Överföring av olämpliga avatarer.
• Alla former av olämpligt språkbruk.
• Alla former av olämpliga användarnamn eller profiler.
• Skräppost eller kommentarspam.
• Mobba eller medvetet förolämpa en spelare eller administratör.
• Försöka lura andra spelare, genom att t.ex. erbjuda guldkuber eller be att få deras lösenord.

Vi straffar ogärna folk, men ibland måste vi göra det.
I alla ovanstående fall, förutom punkt två, så kommer vi att varna spelaren innan vi vidtar ytterligare åtgärder. Om spelaren fortsätter att uppför sig illa blir spelaren avstängd från KoGaMa i tre dagar. Om de bryter mot reglerna igen vidtar vi åtgärder. Åtgärden beror på antalet regelbrott enligt följande riktlinjer:

1:a regelbrottet: En varning
2:a: Avstängd i 3 dagar
3:e: Avstängd i 1 vecka
4:e: Avstängd i 2 veckor
5:e: Avstängd i 1 månad
6:e: Avstängd i 1,5 månader
7:e Avstängd i 2 månader
8:e: Avstängd under mycket lång tid

Vi har tuffare riktlinjer för spelare som skapar olämpliga projekt. I sådana fall blir spelaren avstängd utan varning. Riktlinjerna:

1:a regelbrottet: Avstängd i 1 vecka
2:a: Avstängd i 1 månad
3:e: Avstängd i 4 månader
4:e: Avstängd under mycket lång tid
Kontakta supportteamet om du vill anmäla någon eller om du vill veta varför någon har blivit avstängd.

Några råd för din säkerhet:

• Lämna ALDRIG ut din e-postadress eller ditt lösenord till andra personer i spelet. KoGaMA-teamet ber aldrig om att få ditt lösenord.
• Det går inte att skaffa KoGaMa-guldkuber på någon annan webbplats eller från någon annan spelare. Du bör undvika de här sakerna och alla andra sorters lurendrejeri och fusk från andra spelare.
• Glömt ditt lösenord? Gå till din profilsida för att få en påminnelse. Där kan du även ändra dina inloggningsuppgifter.

Vi hoppas att du kommer ha fantastiskt kul med KoGaMa!

Hittar du inte det du letar efter?

Prova att söka på nytt eller kontakta oss här

Kommentarer